Boots 1.0

410 KM 279 KM

Vanjski materijal: Prirodna teleća koža 
Unutrašnji materijal: Prirodna teleća koža
Đon: Prirodni kaučuk

Dostava: 7 dana

  Besplatna dostava & povrat
  Plaćanje pouzećem
 Cipelice sa humanitarnom pozadinom

363738394041
Clear

Izgrađena s ljubavlju.

Naše Lovidovi cipelice su ručno izrađene u Bosni i Hercegovini, zemlji sa dugom tradicijom proizvodnje obuće. S puno predanosti i ljubavi kreiramo naše cipelice prema starim pravilima zanata. Društveno odgovornom proizvodnjom, transparentnim radnim uvjetima i sa ekološki prihvatljivim prirodnim materijalima stvaramo jedinstvene cipelice u najboljoj kvaliteti. Živ i jedinstven dizajn, kao i fini detalji čine Lovidovi cipele malim remek-djelom. Posebna pažnja nam omogućuje da se posvetimo i najmanjim detaljima koji ujedno i čine cipelice posebnim. Osim pažljivog odabira materijala i detalja, posebnu važnost ima udobnost cipele i zdravlje Vaših stopala. Svi naši modeli su koncipirani da budu trajni i dugoročni.

Karizmatične cipelice sa srcem.

Svaka cipelica ima na sebi mali simbol srca koji predstavlja humanitarnu pozadinu našeg brenda i ljubav koju ulažemo u svaki naš proizvod. Zajedno se zalažemo za bolju budućnost socijalno ugroženih porodica. Za svaku kupljenu cipelicu se izdvaja 20% ostvarenog profita u dobrotvorne svrhe i pomoć ugroženim obiteljima u Bosni i Herzegovini. Što donacija omogućuje? Zdravstvenu skrb, topli obrok te mogućnost obrazovanja. Saznajte više u kategoriji #BudiHuman

Sigurno plaćanje pouzećem!

Kada preuzmete paket od kurira i uvjerite se da je naručena roba ispravna, tek tada plaćate Vašu narudžbu. Sa svaki naručeni proizvod imate također puno pravo povrata ili zamjene u roku od 14 dana.

 

Dodatne informacije

- veličinu

36, 37, 38, 39, 40, 41

Naš vodič za veličine je u 96% slučajeva točan.

VeličinaDužina stopalaŠirina stopala

36

od 22,75 do 23,25 cm

od 20,5 do 24,0 cm

37

od 23,25 do 23,75 cm

od 21,0 do 24,5 cm

38

od 23,75 do 24,25 cm

od 21,4 do 24,9 cm

39

od 24,25 do 24,75 cm

od 21,8 do 25,3 cm

40

od 24,75 do 25,25 cm

od 22,2 do 25,7 cm

41

od 25,25 do 25,75 cm

do 22,6 od 26,1 cm

Pomoću našeg vodiča za veličine možete kroz par jednostavnih koraka odabrati optimalnu veličinu Vaših Lovidovi cipelica.
Koristimo standardne europske veličine (EUR) od 36 do 41.

Pomoću našeg vodiča za veličine možete kroz par jednostavnih koraka odabrati optimalnu veličinu Vaših Lovidovi cipelica. Koristimo standardne europske veličine (EUR) od 36 do 41.

3 jednostavna koraka za cipelice koje Vam savršeno odgovaraju!

3 jednostavna koraka za cipelice koje Vam savršeno odgovaraju!

Korak 1

Dužinu stopala možete jedostavno izmjeriti mjernom trakom (ili metrom) kao što je prikazano na gornjoj slici.

Korak 2

Izmjerite širinu stopala. Pri mjerenju rasporedite svoju težinu ravnomjerno preko oba stopala.

Korak 3

Usporedite dobijene vrijednosti sa tablicom iznad. Primjer: Za vrijednosti na slici veličina cipela 37 je savršen izbor.

Nalazite se izmedju velicina?

Ako se nalazite između veličina (npr.  37,5) , ovisno o Vašim željama možete odabrati veću ili manju veličinu (38 ili 37). Općenito smatramo sigurnijim naručiti veću veličinu. Ako odaberete manju veličinu, cipela će možda biti neugodna za nositi tijekom prvih nekoliko dana nošenja. Međutim, koža je prirodni materijal, brzo će se raširiti i oblikovati u skladu sa oblikom Vašeg stopala, što će cipelu učiniti udobnom tijekom vremena. No, ako želite biti 100% sigurni odaberite veću veličinu, uvijek postoji mogucnost sa pertlama zategnuti cipele i time osigurati stabilnost stopala.

Analizirajte Vaša stopala.

Svatko ima različita stopala! Standardno određivanje oblika stopala je zasnovano na duljini i širini, koje se individualno razlikuju za svaku osobu. Međutim, postoje i drugi čimbenici koje je potrebno razmotriti.

Je li stopalo vidljivo deformirano, osobito široka ili uska, s visokim ili ravnim ristom? Pored same dužine, ove su informacije presudne za odabir odgovarajuće veličine Vaših Lovidovi cipelica. Analizirajte Vaša stopala i usporedite oblik stopala sa primjerima na slici kako bi odabrali optimalnu velicinu. Ovisno o obliku/deformaciji potrebno je odabrati veću ili manju veličinu.

Standardno vrijeme isporuke za Bosnu i Hercegovinu je ca. 7 dana  a za Hrvatsku i Srbiju ca. 10 dana.

 

Za sve narudžbe unutar Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije dostava je besplatna, za isporuku proizvoda u  EU zemlje posjetite www.lovidovi.de .

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boots 1.0”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavazna polja su označena*