fbpx

Opći uvjeti poslovanja

 

Informacije o trgovačkom društvu

Mosana d.o.o. 
Tatarbudžak bb,
72230 Žepče

Adresa elektroničke pošte:
[email protected]

Info telefon:
+397 32 880 555

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 8:00 do 17:00 sati.

Vikendom i blagdanima korisnička podrška nije dostupna.

Za sve narudžbe putem našeg online trgovine primjenjuju se sljedeći uvjeti i odredbe.

 

Ugovorna strana (sklapanje ugovora)

Kupoprodajni ugovori za narudžbe iz  Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore se sklapaju sa Mosana d.o.o. (Tatarbudžak bb Žepče, Bosna i Hercegovina)  poduzečem koji je zastupnik Lovidovi brenda u navadenim državama. Stavljanjem proizvoda u naš online shop, obvezujemo se sklapanju ugovora za ove stavke.  Ugovor se zaključuje prihvaćanjem ponude sadržane u online košarici klikom na gumb za potvrdu narudžbe. Odmah nakon slanja narudžbe dobit ćete potvrdu e-poštom.

Jezik

Jezici komunikacije na lovidovi.ba su jezici konstitutivnih naroda Bosne i Hercegovine, Hrvatski, Bosanski i Srpski književni jezik

Cijene

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (BAM), i sadrže PDV.  Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više nivoa, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor. Takve situacije su vanredne i za njih se Lovidovi unaprijed izvinjava svojim kupcima.

Uvjeti dostave

Dostava za sljedeće zemlje je besplatna:

  • Bosna i Hercegovina

Za dostavu  proizvoda u druge evropske zemlje naplaćuje se dodatna poštarina.

Narudžba

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na Lovidovi web trgovini može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu. Takva situacija je izvanredna i ne traje dugo. Poduzeti čemo sve potrebne mjere i angažovati sve moguće resurse kako bi ispunio u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda. Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.

 

Plaćanje

U našem online shopu možete koristiti sljedeće načine plaćanja:

  • Kreditne kartice
  • PayPal
  • Plaćanje pouzećem

 

Pisani prigovor, odgovor, obavijesti

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete nam uputiti prigovor. Lovidovi  vam omogućava podnošenje pisanog prigovora putem pošte, ili maila [email protected]. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. Lovidovi će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor Vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.
Besplatna dostava i plaćanje pouzećem za BiH, HR i SRB.
  • No products in the cart.